FAF&CO

Proizvodi

Dušek Elite

Dušek Elite

Dušek je izuzetna kombinacija ekskluzivnih materijala koji omogućava brzo opuštanje i  dugotrajan odmor. Sastav dušeka je rađen tako što se dušek može koristiti na obije strane zavisi od poželjne tvrdoće, dušek je na jednu stranu tvrđi a na drugu stranu mekši.
Sastav dušeka je: oblikovana visoko elastična HR pjena od 12cm sa gustinom od 35 kg/m³ i tvrdoćom 3.6 kPa, sa druge strane oblikovana vasko memory pjena od 6cm gustine 50 kg/m³ i tvrdoća 2.0 kPa.
 
Zašto HR pjena?
HR pjena je pjena visokih performansi koje karakterišu visoka elastičnost, odnosno izrazit efekat opruge i izuzetna istrajnost i izdržljivost.
 
Zašto memory pjena?
Memory pjena je dobila naziv zbog svoje osobine da zadržava (pamti) oblik tjela i redukuje lokalni pritisak na tjelo. Ona reaguje na tjelesne temperature, kod nižih temperatura memory pjena je tvrđa a kod viših temperatura mekša.
 
Navlaka je od antialergijskog i antibakteriskog materijala na bazi biljke ALOE VERA od prirodnih supstanci, dragocenih za energetski balans tijela. ALOE VERA pospešuje stvaranje mladih ćelija kože koje pomaže regeneraciju kože tokom noći. Navlaka ima rajfešlus koji omogućava lako skidanje i pranje.
 
STEPEN TVRDOĆE – H2. Visina dušeka je 20cm.

share

PIŠITE NAM