FAF&CO

O NAMA

Kompanija za proizvodnju je osnovana 1995 godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnjom dušeka. Do 2002 godine ovo je bilo ortačko društvo sa italijanskom firmom.

Od 2003 godine registruje se firma pod nazivom „FAF & CO“ i  do danas Kompanija je u privatnom crnogorskom vlasništvu. Kompanija do danas u konstantnom rastu po svim osnovama. „FAF & CO“ već 25 godina brine o zdravlju i udobnosti, proizvodeći dušeke vrhunskog kvaliteta brenda FAF-flex dušeci.

Oslanjajući se na tradiciju i savremenu tehnologiju izrade usklađenu sa najvišim standardima, Kompanija „FAF & CO“ stvara proizvode koji su proizvedeni da traju i zadovolje sve potrebe kupca. U vlasništvu Kompanije je prostor od preko 3600 m². Do sadašnjeg trenutka kompletirana je u potpunosti tehnološka linija kao i sam proces proizvodnje dušeka. U vlasništvu Kompanije su sve mašine neophodne za kvalitetan i neometan proces proizvodnje dušeka.

Danas, „FAF & CO“ proizvodi pored dušeka kao osnovnog, nosećeg programa i nad-dušeke, posteljinu (čaršave, navlake, ...), jorgane, jastuke za spavanje, jastuke za baštanske garniture, ležaljke za plažu, box spring krevete... i obezbijeđuje distribuciju gotovih proizvoda.

Prateći trendove i koristeći najsavremenije materijale postigli smo visok nivo kvaliteta tako da se naš dušek prilagodjava anatomiju tijela, što je predpostavka za zdrav san i udoban odmor.

Zalažemo se da konstantno poboljšamo kvalitet dušeka što pokazuju i naši zadovoljni kupci. i trudimo se maximalno zadovoljiti naše kupce sa kvalitetom i ozbiljnom poslovnom saradnjom.

Dobitnici smo raznih priznanja i nagrada u domaćem tržistu i u inostranom tržistu. Naši dušeci se izlažu na sajmovima u zemljama Evropske Unije. Opremili smo puno hotela, domova, dječijih vrtića, javnih ustanova i privatnih smještaja. 

Novitet u Kompaniji je da od 2018 godine počeli proizvodnju tapaciranog i pločastog namještaja po želji i mjeri kupaca, počevši od raznovrsnih garnitura za dnevni boravak, spavaćih soba, dječijih soba, kuhinje, plakari itd...

Naši proizvodi se plasiraju po svim najvećim salonima širom Crne Gore, a takođe smo prisutni i u inostranim tržistima kao što je Slovenija sa 5 tržnih centra, Hrvatska sa 2 tržna centra, Bosna i Hercegovina u 15 salona namjestaja, takođe i u Njemačku imamo poslovnog partnera koji radi opremanje hotela.

Naš cilj je da nastavljamo da stvaramo nešto što vredi, biti na usluzi našim partnerima i kupcima i uvjek pratiti trendove.... jednom riječju biti među najboljima.

SOCIAL WALL